Onsdag i september

I dag er det en helt almindelig onsdag i september. Intet ud over det sædvanlige. Børnene blev sendt i skole, selvfølgelig ikke uden indbyrdes vigtige skænderier om fx pladsen foran spejlet, eller hvem der kan den korrekte melodi til sangen om Steeen, med det tredje beeen….Faderen tog afsted tidligt på grund af vigtige sager på jobbet.

Tilbage er jeg og drengen og en mørk efterårshimmel. Gudskelov ingen vind!

Aftensmaden skal planlægges. Bordet og stolen skal tørres af med en fedtet klarklud. For ikke at tale om gulvet. Sundhedsplejersken fortalte mig at vi, i forhold til drengen, lever efter princippet BLW. Ser man det, sagde jeg med et uskyldigt smil der fik det til at se ud som om at det var første gang jeg havde hørt det udtryk. Jeg kender det jo godt (læser jo for f… blogs) har dog ikke styr på hvad de enkelte bogstaver står for og jeg gider ikke Google for så vigtigt er det vel heller ikke, men jeg ved så meget at hvis han ikke vil mades, så må han spise selv. Og jeg var desuden pænt træt af at sidde der og vifte med en ske.

Helt ærligt, jeg laver stort set ikke andet end at tørre den IKEA stol af. I guder. Ikke så underligt at faderens blik bliver tåget når jeg svarer på spørgsmålet “og hvad har I så lavet idag”

Fremover vil jeg skåne os alle og svare “ikke noget særligt”

Men idag er der alligevel sket noget særligt: jeg har skrevet dette dagbogsnotat/blogindlæg. Og bare mellem mig og wordpress, så er dette startskuddet til mine hemmelige drøm, leve af at skrive, ikke gå på arbejde.

Glædelig september!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s